Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Den 14. december 2017 fik de københavnske spilleglade børn, unge og voksne en kærkommen og tidlig julegave; Good Game Esports Center på Frederiksberg. Et stenkast fra Flintholm station på Dirch Passers Allé nr. 19.

Med en ambition om at være Danmarks ubestridt bedste gamingcenter, åbnede vi døren op for en verden af gaming med stort fokus på esport, kvalitet og service.
Vores mission i livet er relativt simpelt at forholde sig til – vi vil tilbyde de rette og mest optimale rammer for gamere hele døgnet rundt med et skyhøjt serviceniveau, som branchen i mange år har sukket efter.

Good Game er blevet til af en gruppe unge gamere, som har haft sin daglige gang i de københavnske netcaféer det seneste årti. Vi har således et indgående kendskab til behovet og manglen for noget nyt og godt, da vi henover årene har set, hvordan man har forsømt en stor (og støt stigende) kundegruppe på såvel service som kvalitet. Det er vi fast besluttet på skal ændres, hvorfor vi som spilleglade ildsjæle realiserede Good Game.

“Esporten udvikler sig i rivende fart i hele Danmark. Vi har længe været et land som har produceret nogle af verdens bedste spillere, på tværs af samtlige esporttitler. Den stigende interesse for esporten har dog også medført nogle udfordringer, særligt mellem de unge communities og de etablerede kommercielle aktører. Jeg mener at netop et gaming center som hos Good Game Esport er noget som virkelig kan bidrage til hele esporten. For unge er det et sted med kvalitet og rig mulighed for at lære, for klubber og foreninger er det en mulighed for at tilbyde rammerne for at dyrke esport, og for kommercielle samarbejdspartnere er det en mulighed for at skabe nogle loyale fans på deres præmisser”

– Sofus Hvalsøe Bynge, Esportkonsulent, underviser på Esportalliancen’s træner grunduddannelse og med speciale i esport fra CBS

106 af de bedste computere fra MSI

Et sted at starte har selvfølgelig været kernen og essensen af et godt netcafe-produkt; computerne.
Men man andre steder har holdt fast og ikke opgradere i snart et halvt årti, har Good Game lanceret et gennemgående koncept og strømlignethed med stærke IT-partnere, som virkelig kommer til udtryk for gæsten, når denne testkører vores computere. Der er absolut ingen kompromiser. Vi har sat hovedet på blokken for DIN skyld og investeret stort i noget udstyr, som kan trække de mest krævende spil på de mest ambitiøse configs. PUBG +100 FPS på ULTRA? No problem!

Når vi har valgt MSI, har det været ud fra en vurdering om, at deres ambitionsniveau afspejler vores. Kompromisløse computere i lækker indpakning og et tårnhøjt serviceniveau gør, at Good Game og MSI har iværksat et projekt med lange og gode udsigter.
Således kan gæster hos Good Game få et nært indblik i og forstår, hvorfor MSI’s produkter i lange træk er anerkendt som værende de bedste for gamere.
Læs mere om vores computere her.

Vi skaber synergier, værdier og sammenhold

Kendetegnende for Good Game er vores kvalitet på lokation, computere og udstyr. Det kommer til udtryk i den røde tråd, du vil opleve når du er på besøg hos Good Game.
Vi har således dannet rammerne for, at alle uanset alder, køn, seksualitet eller etnicitet kan føle sig velkommen.

Esport starter hér

Udover at tilbyde kvalitetsudstyr, tilbyder vi også en lang række løsninger til esports entusiaster.
Hos Good Game tilbyder vi undervisning både for individer, hold og klubber, både i esport som helhed så vel som de enkelte spiltitler.
Vi arbejder i døgndrift på at højne niveauet for det at dyrke esport i Danmark, og leder altid efter muligheder for at etablere samarbejde som kan bidrage hertil.

Hvis du er nysgerrig om esport eller har lyst til at få dybdegående kendskab til spiltitler, så kom ned og snak med os!

kan du, udover at have din daglige gang og game, også få ugentlig skemalagt undervisning med de mest dygtige og kompetente coaches inden for spiltitler som League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive.
Det foregår i vores særskilt VIP afsnit, som er afskærmet fra resten af centeret.

et_pb_column et_pb_column_4_4 et_pb_column_1